Etter at vi i vår la om vår nettside slik at den er tilpasset alle plattformer så ser vi at våre artikler er godt besøkt. Etter omleggingen er nettsidene nå såkalt responsive, dvs. at de utseendemessig tilpasser seg små skjermer slik at lesbarheten bevares. Svært mye av trafikken på isberget.no er fra små, håndholdte enheter og da er det viktig at det ikke blir for tungvint å lese.

Omleggingen av nettstedet ga oss også et enklere og mer moderne publiseringsverktøy. Dermed er det lettere for oss å få lagt ut informasjon. Det vil nok vises enda bedre i neste sesong.

Isberget på Facebook

Isbergets facebookgruppe har over 2800 følgere. Der legger vi ut lenker til både saker på isberget.no og til annen omtale av TIL. Antall følgere der er altså nesten ti ganger så mange som antall betalende medlemmer i Isberget. Medlemskontingenten er lav og som betalende medlem har man en rekke fordeler. Det kan derfor være lurt å melde seg inn.

Isberget er på Instagram og Twitter.

Isberget er også på Instagram. Bildene fra denne kontoen er også tilgjengelig på våre nettsider. Der finner du også oppskriften til å la andre få se dine supporterbilder.

Følg oss gjerne på Twitter.

Litt fakta om trafikken på våre nettsider

Antall unike lesere på våre nettsider er ganske så sammenlignbart med antall følgere på Facebook. På det meste har drøyt 2.700 vært innom oss i høst i løpet av en måned (september). Flest besøk, drøyt 6.000, hadda våre nettsider i november. Selv i en så rolig måned som desember har 2.000 unike besøkende gitt over 4.400 besøk. Vi kan også ta med at vi i november hadde nesten 20.000 sidevisninger som totalt genererte omlag 60.000 treff (hits).

Over 80% av trafikken til nettstedet kommer enten direkte oppslag på adressen til isberget.no, bokmerker eller lenker gitt i e-post e.l. Resten av trafikken kommer fra lenker på Facebook eller lenker gjennom søk i Google eller andre søkemaskiner. Vi har altså en høy andel lesere som er gjengangere og benytter seg av enten bokmerker eller direkte oppslag. I desember er det naturlig nok innleggene om sesongkort som har hatt mest trafikk. I november var det «Takk for besøket» som lokket flest lesere. I oktober var det omtale av årets siste supportertur til bortekamp og «…vi gir oss ikke» som fikk høyest lesertall. Innlegg med litt dybde og klare meninger er slikt som trekker flest lesere. Dette vil det bli mer av fremover.

Vi oppfordrer Isbergets medlemmer til å bidra

Har du innspill for saker som du mener Isberget bør ta opp på sine nettsider? Har du innspill på andre forbedringer på nettsidene. Hva har du som supporter behov for? Kontakt oss gjerne.

Medlemstjenester på nett

Vi jobber med et system for medlemsbrev via e-post. Dette er særlig aktuelt i de tilfeller der det er spesielle tilbud til våre betalende medlemmer. Hittil har slikt vært annonsert f.eks. i Facebookgruppa, men flere av våre medlemmer har gått glipp av de annonserte tilbud fordi de kan «forsvinne» i strømmen av innlegg på Facebook. Derfor tror de fleste medlemmene vil sette pris på om de kan få direkte varsel om slike tilbud. Vi har derfor behov for medlemmers e-postadresse. Usikker på om vi har din adresse? Ta den med på meldingen når du fornyer ditt medlemskap.

Vi vurderer også om det vil være tjenlig med en log-in løsning til medlemsinformasjon for våre betalende medlemmer? Også her er vi åpen for innspill fra våre medlemmer.