LANDSKAMPBILLETTER PÅ ULLEVAAL STADION PÅ NSA-FELTET

NSA står for Norsk supporterallianse, og er en paraplyorganisasjon som jobber for supporternes beste. De aller fleste supporterklubbene i de øverste etasjene er medlemmer i NSA.

Arne J. Johnsen er den som tar seg av NSA-henvendelser for Isberget. For spørsmål/henvendelser: Send en e-post til Arne.

Når Isberget har billetter til Norges landskamper, enten det er privatkamper eller VM/EM-kvallik-kamper, legges det ut info på isberget.no.

Når det er landskamper på Ullevaal får Isberget tildelt en kvote bevis fra Norsk Supporterallianse til stående og syngende supportere som kan veksles inn til billetter på Ullevaal. Først til mølla-prinsippet gjelder! Kanskje får du se noen fra TIL i den norske drakten?

Norsk Supporterallianse (NSA) har fått tildelt et visst antall bevis som veksles inn i billett på kampdag.
Du må være medlem i Isberget for å benytte deg av tilbudet, men medlemskapet til oss er på skarve kr 150,- i året så det skulle vel være overkommelig. Billettprisene har variert fra latterlig lave 50 kroner og opp til noen hundrelapper.

Oversikt over datoer og priser:

INFO LEGGES UT FØR HVER KAMP SOM NYHETSSAKER.

Ta kontakt med isbergets landslagsansvarlig Arne Johnsen på mobil 9575 2868 eller E-POST for å melde din interesse. Betaling av billetter overføres til konto etter avtale. Merk innbetalingen med «landskamp» og hvilken kamp(er) det gjelder.

Slik får du billett:

  • Du må være betalende medlem av Isberget for å bestille billett.
  • Betaling av billetter avtales med Isbergets landslagsansvarlige.
  • Du får da ett adgangstegn tilsendt/utlevert. Dette sendes til den adressen du er registrert på hos Isberget, eller leveres ut etter avtale.
  • Ta kontakt med Arne Johnsen for spørsmål. Han kan nåes på telefon 9575 2868 eller på E-POST. Arne tar seg av spørsmål og billettbestillinger når det er aktuelt.
  • Adgangstegnet må byttes inn mot kampbillett ved Norsk Supporterallianse sin stand ved inngang 8 på kampdag. Fremmøte på standen må skje senest 40 minutter før avspark.
    Merk: dette er stedet for stående, syngende supportere.

Litt info om Norsk Supporterallianse (NSA) – hentet fra NSA sin profil på facebook:

NSA: VI STÅR PÅ FOR LANDSLAGET IGJEN

NSA-feltet på landslagets hjemmekamper har vært borte i de fleste landskampene i 2008. Vi vet alle hvordan akkurat det gikk. NFF og NSA har nå blitt enige om å samle alle gode krefter for å støtte landslaget i fotball igjen, og NSA har fått et godt felt med 500 plasser til disposisjon på øvre Bend-It.

NSA-feltet er for supportere som ønsker å bidra med det lille ekstra på landslagets hjemmekamper. Slik aktive klubbsupportere støtter klubblaget sitt med sang og stemning ønsker NSA å samle supportere for å gjøre det samme på landslagets hjemmekamper!

Normalt sett vil kampbillettene på NSA-feltet bli solgt til en lavere pris enn ellers på tribunen. Grunnen til dette er at du rett og slett får en rabatt for å lage god stemning! Det betyr at du skal tenke deg om mer enn to ganger før du kjøper NSA-billetter dersom du ser en mulighet for å dra med kjerring, to barn og et ullpledd på landskamp til en hyggelig pris. I slike tilfeller ønsker NSA at du kjøper billett på andre felt enn vårt.

Når vi først er inne på dette med upassende oppførsel på vårt felt så kan det være fint å tenke over følgende kjøreregler: Husk at du på NSA-feltet støtter landslaget i god, norsk fotballsupporterånd. Det betyr at du velger klær etter hvilke lag du skal se (landslagsdrakt er fint, klubbeffekter er ufint), og du lar alt som normalt sett er å finne i et skolekorps ligge igjen hjemme. Debatten om trommer, trompeter og vaskebrett tar vi gjerne, men aldri på tribunen – og foreløpig holder vi oss dermed til et slags minste felles multiplum: Ei hånd eller to i været, syng det du er god for – og klapp der det klappes skal! Bluss legger vi igjen hjemme, hvis det brukes bluss på vår tribuneseksjon mister vi billettkvoten vår – og det vil vi jo ikke.

For øvrig har NFF bedt oss om å informere om at det finnes en bestemmelse om at Ullevaal Stadion er en røykfri arena.

For å få billett til kampen tar du kontakt med din egen supporterklubb. Du vil da få et billettbevis som du bytter inn i kampbillett på kampdag på NSAs stand som vil bli plassert ved inngang 8 på Ullevål, samme sted som tidligere, til venstre for inngangen til ICA. Dersom du ikke har kjøpt billett gjennom egen supporterklubb kan du også få kjøpt billett på NSAs stand på kampdag. Denne billetten vil dog koste 50 kroner ekstra, og det er et forbehold om at NSA er utsolgt for billetter. Medlemskort/bevis for supporterklubb vil bli avkrevd.

Velkommen tilbake til Ullevaal og NSA-feltet!

Hilsen Norsk Supporterallianse

Landslagsgruppa