Tidligere Ledere i Isberget

Her er en oversikt over de som har vært leder for Isberget siden oppstarten i 1996, pluss et kort tilbakeblikk på tidligere nestledere, Isberget Sør og styremedlemmer.

På grunn av at Isberget ikke har vært flink til å spare på gamle dokumenter, eller at isberget.no ikke vet hvor de gamle papirene eventuelt befinner seg, kan vi ikke garantere at listen er komplett og at alle årstall stemmer.
Vi oppdaterer denne siden litt etter litt etterhvert når/hvis vi finner mere info.

ISBERGETS LEDERE

Knut Karlsen var Isbergets første leder da supporterklubben ble stiftet i 1996. isberget.no er ikke sikker på når han sluttet.

Jon Arvid Eines var leder i ett år. Årstall er litt usikkert, og vi har ikke klart å finne ut om det var noen andre enn Karlsen som var leder før Eines overtok.

Arvid Olsen overtok etter Eines, og var også leder i kun ett år. Trolig var dette fra 1999 til 2000.

Fra 2000 til 2002 var Kjell Johnny Lekang Isbergets leder.

I 2002 overtok Petter Markussen ledervervet. Petter gjorde seg raskt bemerket som leder, og ble en markant lederskikkelse for Isberget. De to siste årene han var leder bodde Petter på Lillestrøm, og nestleder Jørgen Storvig hadde mye av ansvaret for driften i Tromsø, selv om Petter var på mange hjemmekamper. I 2007 gav Markussen seg som leder.

Jørgen M. Storvig tok over etter Petter Markussen, og satt som leder i tre år, frem til han gav seg som leder i 2010. Jørgen har siden da valgt å fortsette i styret som varamedlem.

I 2010 ble Alf Edvard Masternes valgt som ny leder, og blitt gjenvalgt for to nye år, sist i 2018.

NESTLEDERE

Oversikten over nestledere i Isberget er heller ikke komplett. Men noen av de som har vært Isbergets nestleder er Arvid Olsen (året Eines var leder), Willy Berglund (fra ca 1999-2002), Jørgen M. Storvig (var nestleder i noen år frem til i 2007, da han ble leder), Torbjørn Dahl (2007-09), Monica Bøklepp (2009-11), Martin Karlsen (2011-13 ). Monica ble Isbergets første kvinnelige nestleder, og Martin ble den yngste nestlederen i Isbergets historie. Martin var 18 år da han ble valgt som nestleder i 2011. Beate Jensvoll har vært nestleder. Marius Brynjulfsen har hatt nestledervervet frem til 2019 da han gikk ut av styret. Adrian Pedersen var nestleder fra konstituering etter årsmøtet i 2019.

ISBERGET PÅ ØSTLANDET

Med base i hovedstaden har «avdelingen» blitt styrt slik:
2004-05: Hanne Lund. 2005-09: Jørgen Dahl.
2009-11: Thor Erling Sjøvold. 2012- : Oddvar Hansen. I de senere årene fra ca 2015 har Cisilie Kathrin Olsen hatt koordinering på Østlandet frem til hun sluttet i 2019.

Isberget Sør har aldri vært en egen klubb, men en del av Isberget. De har hatt avtale med ulike puber, arrangert bussturer, og stått for sang og tifo på mange bortekamper.

ANDRE STYREMEDLEMMER

Listen over øvrige TIL-fans som har vært eller er styremedlemmer i Isberget er lang, og vi har selvsagt ikke klart å finne frem til i nærheten av alle. Vi oppdaterer når vi finner mere info!
Om noen føler seg glemt her, så beklager vi det. Men det er ikke med vilje ;-)
Gi oss beskjed, og vi retter opp mangler :)

Noen av de øvrige som har vært styremedlemmer: Halvard Fredriksen, Marius Brynjulfsen, Beate Jensvoll, Anja Bråten, Lars Jørgen Grønli, Adrian Pedersen, Frank R. Larsen, Anita Egge, Hårek Johansen, Andreas Karlsen, Ketil Johnsen, Jøran Botten, Toril Johannessen, Øyvind Høier, Ken Halvard Berglund, Gerd Pedersen.

Andre roller: Lars Jørgen Grønli var i årene fra ca 2008/09 og frem til i juli 2013 redaktør for Isbergets nettsider isberget.no. Andre viktige bidragsytere til nettsidene har vært eller er Adrian B Pedersen, Alf Edvard Masternes, Jørgen Storvig, Arne Johnsen, Torbjørn Dahl, Øyvind Høier, Marius, Ståle, Frank «Gobo» Larsen, med flere.

Har du opplysninger til oss som kan benyttes i denne oversikten? Vi mottar info med takk :)
Bruk Kontakt-skjemaet vårt.