Avtale med No.24 for sesongen 2019. 

Fotocred: Discover the world

Under årsmøtet uttrykte Harry Granås at han om styreleder på No.24 var fornøyd med avtalen som ble gjort i begynnelsen av sesongen 2018. Avtalen var såre enkel; ett sted å se TILs bortekamper på og bruke stedet til forspill til hjemmekampene. Selv om fremmøte var varierende så mente han at det var grunn til å utforme ny avtale. Han fortalte også at Isberget fikk overført kr 10.000,-. Det setter vi pris på, så takk No.24.

Tilbakemeldinger fra flere supportere har vært at No24 er en fin plass å møtes på, mange skjermer, godt utvalg i drikke og stor terrasse som også kan brukes til grilling. Noen tilbakemeldinger om manglende lyd på enkelte kamper og litt lite utvalg TIL-musikk.

Årets avtale er litt annerledes enn i fjor. Nå vil det lønnes bedre å være betalende medlem i Isberget. Innmelding eller fornying av medlemskap? les mer her

For TILs bortekamper oppfordres supportere til å se kampen på No.24. Dersom det er kollisjon mellom TILs bortekamper og andre arrangement/tv-sendte kamper vil No24 bestrebe seg på å vise TIL-kamper i eget område som også har lyd. 

Ved fremvisning av medlemskort 2019 for Isberget kan det handles på kampdag, både på hjemme- og bortekamper til slike priser:

Brus kr 27,-

Te og kaffe kr 10,-

Mack pils og Isbjørn kr 84,-

Husets vin pr glass kr 84,-

Mack Cider pr flaske kr 84,-

For øvrig er det ordinære priser i baren.

Samme priser gjelder for supportere med bortelagsdrakt på kampdag.

Vi bemerker at prisene gjelder for betalende medlemmer i Isberget og medlemskort fremvises uoppfordret. Vær grei med de i baren!

Representanter fra isbergets styre vil være på N0.24 slik at det vil være mulig å kjøpe og få utstedt medlemskort de første kampene i sesongen. Senere må betaling skje via nettbank eller vipps og medlemskortet blir sendt pr post dersom ikke annet er avtalt.  Her finnes informasjon om medlemskap

Vi oppfordrer til å møtes på No.24 etter hjemmekamper eller i andre sosiale sammenhenger.

Merk også at Isberget ikke selger kampbillett på No.24. Kjøp av billett gjøres ved å søke opp Tromsø IL på ticketco.no

Sesongkort på Alfheim? kjøp her

Billett til første hjemmekamp? kjøp her