Årsmøtet i Isberget supporterklubb er annonsert tidligere og vil bli avholdt på Store stå, tribune vest Alfheim stadion fra kl 13:00 lørdag 15.februar.

Samme sted vil også årsfesten senere på lørdagen bli holdt.

Vedtektsgruppa som ble oppnevnt under årsmøtet i 2019, vil legge frem forslag til vedtektsendringer.

Valgkomiteen vil legge frem sitt forslag ved oppstart av årsmøtet. Alf Edvard Masterens har vært leder i Isberget siden 2010, han ga allerede i oktober beskjed til valgkomiteen om at han ikke var aktuell for styreverv. Derfor er det stor spenning om hvem som skal overta ledervervet og med videreutvikling av supporterklubben. I tidligere publisert sak er det listet opp hvem de andre er som er på valg. Forslag til medlemmer i valgkomiteen kan foreslås under dette punktet på møtet.

Det har skjedd store endringer i TIL fra sesongslutt i 2019 og til nå. Lederskapet er på færre hoder, mange spillere har forlatt Alfheim, noen nye er kommet til og underskuddet er forhåpentligvis redusert. MEN; har vi en god nok stall for å kjempe i toppen i serien? Mange er i tvil, det er selvfølgelig også styret i Isberget. Pr nå vet vi ikke hvem som kommer fra Tromsø IL for å orientere om sitasjonen i klubben, men vi håper jo selvfølgelig at det blir informasjon om spillerstall, om 100-års jubileet og annen nyttig supporterinformasjon.

I denne saka er det informasjon dersom du ikke har fått betalt din kontingent. De som er på årsmøtet og har betalt kontingent for 2020 vil få utlevert sine medlemskort. Husk også at tilbudet på sesongkort på Alfheim inkl medlemskontingent varer frem til lørdag 15.februar.