19 engasjerte medlemmer deltok da styret i Isberget inviterte til medlemsmøte torsdag 20.oktober.

De siste årene har det ikke vært arrangert egne medlemsmøter, kontakten mellom styret og medlemmene har vært på Rogers på kampdag og via sosiale medier. Hensikten med møtet var at medlemmene kunne si sin mening om både Isberget og Tromsø IL etter mange tap og negativitet. I ettertid kan det konkluderes at det fortsatt en stor verdi ved å møtes utenom kampdag og på sosiale medier.

Medlemmene ga støtte til styrets uttalelser etter bortetapet 16.oktober. Det ble poengtert at styret skal være kritisk til kampplan, disposisjoner av laget og andre avgjørelser som TIL gjør. Styret må likevel være saklig og konstruktiv for å bli respektert. Det ble under møtet informert at styret i Isberget både har formelle og uformelle møter med TIL.

Mange var kritiske og irriterte på disponeringene som blir gjort og at spillergruppa og de 11 utvalgte ikke gir 100% i kampene.

Flere uttrykte misnøye med mange usaklige innlegg på sosiale medier og ba om sterkere moderering. Det ble poengtert at flere av de mest kritiske ikke er betalende medlemmer i Isberget og bidrar heller ikke til godt supporterarbeid. Det kom forslag om å opprette facebookside forbeholdt betalende medlemmer. Ett annet forslag var å publisere flere saker på isberget.no.

Det er ønskelig at styret arrangerer flere medlemsmøter, gjerne med enkel matservering.

«Vi i Isberget skal gi ALT, vis oss at dokker gjør det samme» ble avslutningsordene på medlemsmøte.

Referatet ble dessverre forsinket publisert. Det er bare to kamper igjen og GUTAN er på kvallikplass. Skuffelsen er ikke mindre nå. Les i andre artikler om busstilbud Oslo-Sarpsborg, om årets Isbjørn og om sesongavslutningen som Isberget arrangerer.