Fotballsesongen er snart i gang for GUTAN og vi kan nå lansere løsning for betalende medlemmer i Isberget.

Bli medlem du også. Les i linken på hvordan du gjør det.

Allerede søndag 4.mars er det generalprøve, denne kan bare sees på Nordlys. Dersom du knytter deg til abonnement i helga så vil du betale kr 5,- de første fem ukene. For de som er medlemmer og de som blir medlem er det en rabattert pris på 50% dersom abonnementet bindes ut 2018. Dette vil også gjelde medlemmer som allerede har abonnement. Les og bestill her

Tilbudet som er til betalende medlemmer av Isberget for iTromsø er 25% rabatt og her kan du velge mellom kun nett eller også papirformatet, eAvis, les mer om abonnement og bestill her Dette gjelder nye medlemmer/abonnenter og medlemmer av Isberget som har abonnement. Ved bestilling må medlemsnummer oppgis.

Isberget vil jobbe med de tekniske løsningene for både ITromsø og Nordlys. I mellomtiden ber vi deg om å sende en epost til oss slik at vi vet at du har bestilt abonnement.

Vår oppfordring er at alle som følger Isberget på sosiale medier blir betalende medlemmer, da kan vi gjøre enda mer for fellesskapet. «Det er få grunner til å klage på at ikke alle kan lese pluss-saker om Tromsø IL på nett med slike avtaler«, sier leder av Isberget Alf Edvard Masternes.

Bare med ett av medlemsfordelene kan du ha spart inn hele årskontingenten.

#TheDouble

Isberget leverer!

Heia TIL