Varamedlem og medieansvarlig Arne J Johnsen har i kveld valgt å trekke seg fra sitt verv i Isberget Supporterklubb sitt styre.

Arne J Johnsen avslutter dermed ett drøyt 12 års langt engasjement rundt styret i supporterklubben og med verv som blant annet koordinator i noen år i i Oslo-området for Isberget Supporterklubb.

Arne J Johnsen sier følgende:

Da man på årsmøtet i Februar i år ble noe overraskende valgt inn som varamedlem kom det som en overraskelse for en og jeg vet at det har vært en valg som har vært bredt diskutert og ikke nødvendigvis så populært blant medlemmene. Jeg har i lang tid vært av den oppfatning av at supporterkulturen i Tromsø trenger en ny piff og når man ble valgt var det med en tanke om at man kunne snu opp ned på en del ting, som for eksempel ett nært samarbeid eller en sammenslåing med Forza Tromsø.

Det å trekke seg har vært en tanke som har vært i systemet siden det ekstraordinære årsmøtet i Juli. Det er neppe noen hemmelighet blant offentligliheten at jeg ønsket meg ett annet utfall men når det det ble slik det ble bestemte jeg med for å gjøre en innsats for en supporterklubb og ett miljø som har betydd særdeles mye for meg på det personlige plan.

Når jeg nå trekker meg ut handler dette kun om at min personlige mening om framtiden og hva man bør gjøre ikke samsvarer med styret og medlemmene sin og da blir det vanskelig å gå «all in» for å få til en oppreisning av supporterklubben.

Om media ønsker kontakt med Arne J Johnsen om denne saken kan han kontaktes på telefon 9136 2301 eller mail arnejohnsen1@gmail.com eller så kan Isbergets leder Karin Mikalsen kontaktes på telefon 9521 5336, evt email karinmikalsen34@gmail.com