Etter en slitsom sesong der både klubbens ledelse, trenere, spillere og supportere har fått gjennomgå, gjorde GUTAN det sjøl på Alfheim. Tromsø IL har på dramatisk vis sikret seg ny sesong i den øverste divisjon i Norge.

Sesongen har vært preg av ustabil innsats og usikkerhet om hvor GUTAN skulle ende.

Fra klubben har det via annonser, sosiale medier og annen kommunikasjon blitt påpekt hvor viktig supporterne er både på borte- og hjemmekamper.

Supporterne i Isberget ropte, sang og jublet hele kampen. Utløsningen kom da GUTAN sikret ny sesong i eliteserien.

Når resultatet ble klart smalt det pyro fra supporterne.

Årets siste pyro

Årets siste pyro

Ja, så glad ble supporterne at det var en selvfølge at trenere og spillere ble kommandert ut på byen for å hilse på tribunesliterne, men akk.

Ingen spillere eller trenere dukket opp i byen. Beklager, men byen er ikke så stor, det er ikke vanskelig å vite hvor de hardbarka supporterne er før og etter kamp. Vi er i Tromsø, ikke i en millionby.

Supporterne ble skuffet og forbannet over at ledelsen og spillerne neglisjerte den tolvte mann, all den tid det i hele år er fokusert på hvor viktig supporterne er i støtten fra tribunen.

Så da var det plutselig ikke så viktig med alle hashtagg, innlegg og tilbakemeldinger som er brukt i løpet av året om hvor viktig de trofaste er for klubben, lederne og spillerne.

Det var tydeligvis ikke så viktig at supporterne som bruker mye av fritida, merk FRITIDA, til å reise hele landet eller bruke helgene for å støtte GUTAN på Alfheim. Isberget og andre supportere var nemlig ikke så viktig å takke når ny sesong i den øverste divisjon ble sikret.

Vi noterer det.

Vi vil takke alle trofaste supportere på både borte- og hjemmekampene i år. Det står all mulig respekt for jobben som gjøres på tribuna!!