Lørdag 13 mai spiller Gutan sesongens andre bortekamp på Østlandet og overraskelseslaget Sarpsborg er motstander. I den forbindelse arrangerer Isberget tradisjonen tro supporterkveld og busstur. Her er infoen rundt denne helgen.

Supporterkveld 12 mai:

Klokken 18.00 inviterer Isberget medlemmer og andre TIL-fans til supporterkveld på stampuben Tordenskiold. Vi bestiller pizza og har den normale sosiale samlingen der vi snakker om både fotball og annet mellom himmel og jord.

Frist for påmelding til supporterkvelden er 11 mai og påmeldingen kan starte umiddelbart til Isbergets koordinator i Oslo Cisilie Olsen på email cisilie@isberget.no eller telefon/sms 9243 2675.

Busstur til Sarpsborg:

Avgang på bussen til Sarpsborg er klokken 13.00 fra Tordenskiold pub. Vi ankommer Sarpsborg ca 14.15. Også i år er vi invitert på puben til våre venner i Fossefallet og har akseptert invitasjonen. Vi går så samlet til stadion ca 17.15. Avspark er 18.00 og vi returnerer til Oslo ca 20.15 med ankomst rundt 21.30. Tordenskiold er åpen når vi kommer tilbake til Oslo.

Følgende priser gjelder på denne turen.

Medlemmer – 250 kr

Ikke-medlemmer – 450 kr

Barn/studenter uavhengig av medlemskap – 125 kr

Det er salg av forfriskninger, medlemskap og noe supporterutsyr på bussen.Påmelding kan starte umiddelbart til Isbergets koordinator i Oslo, Cisilie Olsen på cisilie@isberget.no eller telefon/sms 9243 2675. Påmeldingen går helt fram til avgang.

Isberget aksepterer kort, kontant eller Vipps som betaling på bussen.

Isberget ønsker som alltid alle TIL-fans velkommen på supporterkveld og ombord «Isberget Express»

Isberget på tur til Sarpsborg i fjor. Godt samhold