Foto: til.no

Det er nå mulig å sikre seg sesongkort for 2019- sesongen av Eliteserien på Isbergets A- felt på Alfheim.

Bestilling av sesongkort: Bruk linken her

Fram til og med 31. desember kan du skaffe deg sesongkort på Alfheim for 2019 for bare kr 1250,- med medlemskontigenten inkludert i prisen. Det er altså mulig å skaffe seg medlemskap i Isberget med på kjøpet dersom man bestiller før nyttår, og ikke minst får du muligheta til å se Gutan i aksjon 15 kamper for en flott pris. Dessuten sørger du nok for å ta deg godt ut som julenisse dersom du overrekker en så kul gave som dette vil være.
Det er en rekke fordeler og gode ordninger for sesongkortholdere. Det kan du lese mer om i denne saken:  https://www.til.no/nyheter/fordelersesong. Blant anna blir det tilbydd gratis kaffe og rabatt i TIL sin netbutikk, og det er forkjøpsrett på cupkamper hjemme og i en eventuell finale. I tillegg er det muligheter for å vinne fine premier.

Fra og med  1. januar kan du skaffe deg sesongkort på A- feltet til samme pris som nevnt lenger opp i denne saken, men da må du betale medlemskontigenten på kr 200,- for voksne.

Barn og ungdom under 16 år går gratis inn sammen med en voksen. Medlemskap i Isberget for barn og ungdom koster kr 100,-.

Verdt å merke seg er det at TIL har valgt digital løsning for sesongkort. Det finner du info om her:  https://www.til.no/billetter/billettinformasjon/nyttbillettsystem

Dersom du har spørsmål er det bare å ta kontakt.

Vi ser fram til å ha deg med for å støtte Gutan i 2019! Heeeeeiiiiiiia TIIIIIIIIIIIL!!!