I år har vi ikke som tidligere år gitt tilbud på reisestøtte til medlemmer i Isberget – Ikke før NÅ!

Vår gode tromsøvenn, Trond Mohn, har nok engang gitt Isberget midler for reisestøtte. Kr 50.000,- er på vår konto til bruk for supporterne. Det er vi evig takknemlig for. Trond er også isbergets æresmedlem.

Vi vil videre orientere om bruken av reisestøtta.

Isberget setter opp buss fra Oslo til bortekampene mot Sarpsborg 08 søndag 3.november og mot Odd søndag 24.november. Betalende medlemmer av Isberget betaler kun kr 50,- for hver tur. Beløpet vipset til Isbergets reisekasse. Avgang fra Oslo til Sarpsborg kl 13:30 og retur rett etter kampslutt. OPPDATERT 30.11: Bussavgang fra Oslo i forbindelse med turene til Sarpsborg og Skien vil være Haakon VII gate 2. Det settes opp stor buss til Sarpsborg og det er fortsatt ledige seter.

Påmelding på turen til Sarpsborg gjøres til Margret Gardarsdottir på mobil 484 82 149 innen 24.oktober og for turen til Skien til Morta på mobil 410 08 214 innen 14.november. Påmelding kan også gjøres på messenger.  Vi vil orientere nærmere om avgangstid for turen til Skien, muligheter til å komme på bussene underveis, bevertning mv på ett senere tidspunkt. (Saken blir oppdatert)

For de som ikke bor på Østlandet men som vil være med på bussturene kan søke om reisestøtte til inntil kr 800,- pr medlem.

Reisestøtte for inntil kr 800,- pr betalende medlem kan søkes for hjemmekampene på Alfheim stadion. Det kan også søkes om reisestøtte for de andre kampene ut sesongen.

Hvert medlem kan søke om maksimum to reisestøtteturer. Med begrensede midler kan vi ikke gi støtte for turer som allerede er gjort.

Send søknad til post@isberget.no

Forspill før Tromsø – Vålerenga
Bjørn Wiik og Kim Andre Schjølberg vil spille live både før og etter kampen. Tidspunkt før kampen er 15.30-17.15. Etter kampen fra 21:00-23:30.