Mange supportere har benyttet seg av muligheten til å søke reisestøtte. Det er flott at tiltaket oppfattes som et godt tilbud og noe som kan passe de fleste som liker å støtte GUTAN. I år har det virkelig vært mulig å planlegge reiser ettersom NFF og tv-selskapet har fastsatt kamptidspunktene så tidlig. En stor seier for supporterne!

Som de siste sesongene er det mulig å søke om reisestøtte til utvalgte kamper. Vi la ut en del kamper før sesongen nå er flere kamper valgt ut.

Det kan utbetales inntil kr 800,- pr kamp i støtte. Forutsetningen for å søke om reisestøtte er du er betalende medlem i Isberget og bor en viss avstand til arenaen det skal spilles på.

Send forespørsel til post@isberget.no der du oppgir medlemsnummer, beskriver hvor du bor, hvilke kamp(er) og hva en reise vil koste. Dersom du får innvilget reisestøtte så utbetales ikke det før i ettertid. Vi må også få tilsendt reisekvittering og kontonummer slik at overføring kan gjøres (det glemmer mange).

Vi har fått spørsmål om det er begrensninger på hvor mange kamper det kan søkes støtte til. Svaret er; Nei. Du kan søke på alle kampene som blir satt opp.

Her er de kampene som det nå er besluttet at det kan søkes støtte til:
Haugesund – TIL 2.juli
Lillestrøm – TIL 9.august (cupkamp)
Kristiansund – TIL 10.september
TIL- Sarpsborg 17.september
TIL – Rosenborg 14.oktober
TIL – Viking 29.oktober
Brann – TIL 26.november