Da er det ikke mange dager til årsavslutning med julemat. Fredag 18.november fra kl 19 møtes nærmere 50 supportere til årets arrangement.

Supportere og frivillige i TIL samles for å spise, drikke, mimre, synge, danse, konkurrere og ellers bare ha det trivelig i lag. Marius one man band spiller.

Årsavslutningen er for medlemmer i Isberget og frivillige i Tromsø IL. Det er fortsatt mulighet til å melde seg på ut søndag 13.november. Kontakt Toril Johannessen på mobil 979 51 233.

De som er under 18 år kan delta i følge med en voksen edru person.

Prisen for å delta er kr 290,- dette inkluderer velkomstgløgg og en enhet valgfri drikke fra baren. Det blir også trekning av premie på inngangsbilletten. Grunnen til at vi kan ha så lav pris på julematen er at Tromsprodukt som leverer maten heier på TIL og støtter Isberget. Vi takker for rausheten.

Tromsprodukt

Vi har bevilging for å selge øl og vin, derfor er det ikke tillatt med medbrakt. Det selges også mineralvann.

Selv om vi har betalingsterminal så oppfordrer vi til å ta med kontanter til bruk ved loddsalg og lotteri. Om du vet om bedrifter som vil være med å sponse premier så kontakt Morten Svendsen på mobilnr 410 08 214.

Årsavslutningen er i andre etasje på Alfheim stadion. Bruk hovedinngangen.

Vi setter pris på om det er flere som også kan være med på dugnad på lørdag etter årsavslutningen for å rydde og vaske lokalet. Det blir opplyst under årsavslutningen hvilke tidspunkt som ryddingen starter.

isak150