Faktura for kontingent 2017 er sendt ut til alle vi har registret i vårt medlemsregister. De vi har registrert epostadresse på får fakturaen på epost. (sjekk spamfilter dersom du ikke finner eposten).

De som vi ikke har epostadresse på får kontingenten utsendt pr post.

«Vi oppfordrer sterkt alle som får faktura pr post om å sende epostadresse til post@isberget.no slik at det senere blir enklere å sende ut informasjon og kontingent, det blir også billigere for supporterklubben» sier Morten «Morta» Svendsen som er ansvarlig for medlemsregisteret. Har du ikke fått faktura fra oss innen ei uke kan det være at vi har feil adresse. Ta da også kontakt pr epost.

Vi anbefaler å legge inn kontingent som fast årlig trekk i nettbanken så slipper du å tenke på dette hvert år. I meldingsfeltet skriver du hvem kontingenten gjelder dersom et betales for flere fra samme konto. Dersom det skulle bli økning av kontingent vil det ikke være gjeldende før året etter årsmøtevedtak og da kan beløpet endres i nettbanken.

Kontingenten er på kr 200,- for de over 18 og kr 100,- for de under 18 år.

Husk også årsmøte lørdag 4.februar kl 13:00 på Alfheim stadion (andre etasje). Saker til årsmøte må sendes innen 20.januar.

Dette blir årets medlemskort. Takk til Truls Melbye Tiller som har gitt oss tillatelse til å bruke bildet.

Foto: Truls Melbye Tiller

 

 

 

 

 

 

Merk: De som har bestilt sesongkort under vårt forhåndssalg vil naturlig ikke få faktura på kontingenten, men sesongkortet må selvfølgelig betales dersom det ikke er gjort.

Utsending av medlemskort starter etter årsmøtet.

Dersom du har hatt sesongkort på Alfheim tidligere må du uansett få utstedt nytt kort da kortet er endret etter at navneskifte til Eliteserien ble gjort: http://www.til.no/nyheter/slik-blir-det-nye-sesongkortet

(Mcash og Vipps blir etablert før sesongstart)