Til alle TIL-supportere.

Hva er viktigst med å være en TIL supporter?

Jo, selvsagt er det å skape en fantastisk stemning før og under kamp, for å støtte Gutan og bidra til at dem kjemper og blør for laget!

Målet med å være en supporter er å støtte laget, skape stemning, ha godt humør og ikke minst, møte gode supportere som har et felles mål: Heie laget fram i gode og dårlige kamper.

Formålet med å være leder for meg er å bidra til å skape den magiske stemningen som har vært på kamper og få flere til å møte opp for å støtte Gutan.

Som de aller fleste har fått med seg, har det vært noen dager med mye drittkasting og uthenging av Isberget og Isbergets styre.

Foto: Karin Mikalsen, Isberget

Jeg ser noen prøver å lage splid. Vi kommer ingen vei med skittkasting og bli destruktiv. Jeg vil at vi legger gammelt skitt bak oss og får fokus på hovedoppgaven, nemlig å støtte GUTAN VÅRES!

Om du e bon, by-gut, søring eller finnmarking, ung eller gammel har ingen verdens betydning – så lenge du støtter Gutan er det godt nok for meg.

Om du har ideer til sang, til banner, kamprop eller andre synspunkter vil jeg gjerne at du tar kontakt på kampdag. Ring, send ei melding, bruk sosiale medier eller direkte kontakt. Om du møte andre i styret kan du også da formidle forslag.

På Facebook har vi en egen gruppe som heter Isberget (for medlemmer). Vår side på facebook heter Isberget supporterklubb, vi er på Twitter og Instagram og snapchat. Følg oss gjerne der og delta gjerne med bilder og innlegg.

Delta gjerne i kommentarene. Sunn folkeskikk kreves som de fleste andre steder.

EYA TIL!

Med vennlig hilsen Karin Mikalsen
Leder i Isberget