Det har sjeldent vært bedre salg på sesongkort enn det vi opplever i år, sier Morten «Morta» Svendsen som koordinerer salget i Isberget. Ja, vi må mer enn ti år tilbake i tid for å se samme responsen som til sesongen 2017.

Dette viser en stor optimisme for GUTAN før 2017-sesongen sier Morta. Salget ble avsluttet ved midnatt 20.desember. Frem til da hadde over 60 supportere benyttet seg av muligheten til å sikre seg sesongkort eller kjøpt det i julegave til andre. Dette er ikke bare spontant bestilte kort som supportere angrer på når jula skal gjøres opp for de fleste har allerede betalt for kortet, sier Morta.

Isberget har i samarbeid med TIL lagt opp til en prispakke som mange har respondert positivt på. Ordinærprisen (for voksne) er kr 1250,- pluss kr 200,- i kontingent til Isberget. (For de under 18 år er prisen kr 750,-). I år har prisen på sesongkortet for voksne under førjulssalget vært satt til kr 1000,- inkludert kontingenten. De under 18 har fått kontingenten inkludert i sesongkortprisen. Det er ikke mange kampene du kunne gått på til ordinærpris før du tjener på sesongkortet.

Det skal lønnes å være medlem i Isberget sier leder Alf Edvard Masternes. «Jeg er glad for at vi fikk til en pris der både Tromsø IL og Isberget reduserte litt på prisen for at medlemmer får ett godt tilbud» sier Alf Edvard.

Utfordringa videre er å få alle som følger Isberget på sosiale medier til å være med på å bidra til godt supporterarbeid. Dette kan gjøres ved å betale inn kr 200,- eller kr 100,- (for de under 18) til isbergets bankkonto 4750 10 32472.

«Nå kan vi gå jul og nyttår i møte med trygg forvisning om at det blir mange supportere på Felt A på TILs hjemmekamper på Alfheim. Flere supportere gir normalt bedre stemning og trøkk på tribuna og som også påvirker spillerne på matta», sier Morta.