TIPS: 11. PLASS
Odd er seg sjøl lik og ser ut til å få en lignende sesong som i fjor, men på grunn av tøffere konkurranse midt på tabellen må de nok finne seg å komme to plasser lenger ned enn 9. plassen i 2018. Må klare seg uten Morten Broberg som har gått til Örebro og han er den de først og fremst vil merke fraværet av. I tillegg har Vegard Amundsen Bergan gått til Bodø. Totalt sett ser de ikke fryktelig svekka ut, men det største problemet til Odd er at de ikke ser ut til klare å forsterke seg spesielt heller. Dermed blir de fort å gro fast på midten av tabellen og det kan jo bli skummelt etterhvert. Det er dog lite på som tyder på at Odd rykker ned i år.

KEEPER:
Sondre Rossbach er laget ubestridte førstekeeper og et sikkert kort bakerst. Først og fremst en solid keeper som lager lite trøbbel for eget lag. Egil Selvik er nyankommet fra Sandnes Ulf og tar over for Viljar Myhra som reservekeeper.

FORSVAR:
Helt på det jevne. Steffen Hagen og Espen Ruud er veteraner som har lagt bak seg mange sesonger i klubben. Sistnevnte er også målfarlig og gjorde hele åtte mål i Eliteserien i 2018. Kommer sikkert til å merke at Vegard Amundsen Bergan er borte og da blir det fort til at ballen må plukkes fra eget mål en del ekstra ganger i år. Samtidig har de forhåpninger om at Thomas Grøgaard kan komme til å vokse.

MIDTBANE:

Vebjørn Hoff er en nøkkelspiller i denne lagdelen og Odd må feste sin lit til at han leverer. Det samme kan man si om Fredrik Hoff og Jone Samuelsen, men sistnevnte merker at han drar mer og mer på årene. 2019 kan komme til å bli en gjennombruddsesong for Markus Andre Kaasa. Det kommer fort til å by på utfordringer at Morten Broberg er borte.

ANGREP:

Har klart å beholde Elbasan Rashani som er den giftigste angriperen i laget. Totalt ser angrepsrekka traust og lite spennende ut, og derfor har de lånt inn Andreas Helmersen fra Rosenborg og Sander Svendsen fra Hammarby. Odd blir dog ikke noe særlig mer underholdende å se på enn hva tilfellet har vært tidligere.

TRENER:
Odd er som sagt seg sjøl lik og det samme kan man absolutt si om bajasen Dag- Eilev Fagermo. Er ikke fremmed for å få laget til å ta i bruk skitne triks og kommer fort med spesielle uttalelser i media enten det er for å dra bort fokus fra uønska faktorer eller å få oppmerksomhet rundt egen person. Slu og sleip samtidig som har har vært dyktig, men er han gått ut på dato?

Benken:

Holder nok nivået greit for et lag som skal havne midt på tabellen. Ser likevel på papiret kjedelig ut og har ikke akkurat typer man skvetter av at skal byttes inn. Joshua Kitolano ble benytta en del i fjor og Odd håper at 17- åringen kan bidra.