Isberget inn som drakt sponsor.
I forbindelse med TIL sin dame satsing, har Isberget supporterklubb bestemt seg for å øke sitt bidrag, til fotballen på Alfheim. Vi fikk kort tid etter årsmøtet en henvendelse fra TIL 2020, der spørsmålet var, om man kunne tenke seg å bidra litt ekstra, til dame satsingen her i byen. Det var nok ikke helt dette TIL 2020 hadde i tankene, men Isberget leverer.
Isberget styre, har vært i forhandlinger med en ekstern sponsor, samt at økonomien i klubben er såpass god, at man har bestemt seg for å bli hoved drakt sponsor, sesongen 2022. Vår eksterne sponsor, vil være anonym, men er kjent for å sponse idretten i Tromsø. TIL 2020 vil fortløpende få tilsendt de nye draktene, med Isberget sin logo på ryggen. Isberget har de 2 siste årene vært fast kjøper av sesongkort i TIL 2020, men bestemte seg altså i år, for å øke innsatsen, for Tromsøs beste damer.
På vegne av TIL 2020, uttaler Ottar Olsen Sætrum, at man er stolt og ydmyk, over en slik gave. Å at jentene gleder seg til å spille i de nye draktene.
Isberget har som kjent faste sesongkort hos TIL 2020, å man regner nå med at det blir rift om å få låne disse, på hjemmekampene.
På vegne av Isberget supporterklubb
Styret.