nrk.no/Troms (Martti Kainulainen/AFP)

Om julenissen kommer fra samme land som Simo Valakari og resten av TIL sine finlendere eller om han er norsk er et spørsmål som er åpen til diskusjon, men det som hvertfall er sikkert er at desember nærmer seg med stormskritt og da er det snart klart for åpning av den aller første luka i Isbergets nye julekalender. Her kommer det informasjon om hvordan du deltar og hvordan du kan skaffe deg muligheter til å vinne flotte TIL- premier. I tillegg til at det trekkes vinnere for hver luke vil det også bli trukket en vinner av hovedpremien som er et sesongkort for Eliteserien 2019 på supporterklubbens a- felt på ærverdige Alfheim Stadion.

Bak hver luke skjuler det seg et spørsmål med tre svarmuligheter som du må svare riktig på med å skrive kodeord Isberget og nummeret til riktig svaralternativ og sende det på sms til 2030 . Husk å bruke mellomrom mellom kodeord og nummer.

Dagsvinnerne offentliggjøres her på isberget.no og vår side på Facebook hver fredag fram til jul. Vinnerne av de siste lukene og hovedpremien annonseres kort tid etter jul. Du kan svare så mange ganger du vil. Dersom du er usikker kan det være lurt å leite rundt på nettet, så kan det hende at du finner ut det du trenger ganske fort. Vanskelighetsgraden kommer til å variere.