Informasjon fra styret
Skrevet av: Adrian B. Pedersen

Med vind ifra nord, i år som i fjor skal Isberget kjøre på med julekalender fra 1. til 24 desember. Som i 2018 vil det også i 2019 være ett nytt spørsmål hver dag, og også denne gangen vil det være tre svaralternativer der det ene svaret er korrekt. Du kan svare så mange ganger du vil og får ett lodd per riktige svar til trekninga om dagspremiene. Den store forandringa er at vi nå har flere hovedpremier å dele ut. Fjorårets kalender ble godt mottatt og en suksess, og vi ønsker å spre desemberglede for dere medlemmer også i år.

De tre hovedgevinstene det er snakk om er FIFA 20 til Playstation 4, TIL- drakt og sesongkort på Alfheim i jubileumsesongen 2020.

Vinner av den første hovedpremien trekkes blant de som har flest riktige svar fra luke 1 til og med 8. Da kan man vinne FIFA 20 til PS4.
Vinner av den andre hovedpremien trekkes blant de som har flest riktige svar fra luke 9 til og med 15. Da kan man vinne TIL- drakt.

Vinner av den tredje hovedpremien trekkes blant de har flest riktige svar fra luke 16 til og med 24.  Da kan man vinne sesongkort.

For å være med i trekninga av hovedpremiene må du altså være blant de som har svart riktig flest dager i den aktuelle perioden, og man får ett lodd per riktige svar man har sendt inn.

For å svare sender du sms til 2030 med kodeord Isberget og tallet til riktig svaralternativ. Er for eksempel fasiten 2: Per Mathias Høgmo skriver du Isberget 2 i meldinga og sender den til 2030. Så enkelt er det.

Karin Mikalsen står for trekninga av vinnere. Undertegnede har skrevet spørsmål og står for publisering og deling på Facebook. Masse lykke til, folkens!