GUTANs kamper utover høsten blir spennende og vi stoler på at vi er godt fra kvallik når sesongen er over.
TIL har disse kampene igjen:
Hjemme mot Brann 1.oktober
Borte mot Kristiansund 7.oktober
Hjemme mot Start 21.oktober
Borte mot Odd 28.oktober
Hjemme mot Molde 4.november
Borte mot Ranheim 11.november
Hjemme mot Sarpsborg 24.november.

Før mandagskampen hjemme mot Brann inviterer vi supporterne til forspill på No24 der det blir servert grillet hvalbiff med tilbehør og grillet pølser fra kl 15. De som er medlem får dette inkludert i medlemskontingenten.

Fotocred: Discover the world

Til bortekampen mot Odd setter vi opp buss med avgang fra Tordenskiold i Oslo søndag 28.oktober kl 14:00. Vi kan plukke opp underveis der det lar seg gjøre.
Retur like etter kampslutt. Kr 350,- pr person. Gratis for de under 18. Kampbillett kjøpes i billettluka på stadion men vi forsøker å skaffe billigere billetter for de som er med på bussen. Salg av forfriskninger på bussen (ikke tillatt med medbrakt alkohol). Vi minner om spritforbudet på våre bussturer. Salg av supporterutstyr på stadion. Det blir ett lite ryddesalg så pass på å sikre deg utstyr til reduserte priser.
Påmelding sendes til Cisilie på SMS:92432675 eller i messenger. Husk å oppgi hvor du ønsker komme på bussen i påmeldingen. Påmeldingsfrist innen onsdag 24/10.

Det er mange som planlegger å reise til bortekampen mot Ranheim. Her er det mulig å treffe mange supportere i Trondheim i helga og under kampen. Det vil bli undersøkt om ett samlingssted på lørdag, på ett sted som tillater livemusikk. Følg med på vår facebookside.

Reisestøtte
Vi har fått 50.000,- fra Trond Mohn til bruk for reisestøtte. Fantastisk at vi nok ett år får midler som vil bli fordelt til de som søker om støtte. Ettersom det er få kamper igjen og kanskje ikke reiselysten er så stor så vil vi også vurdere reisestøtte på tidligere reiser i år. Send forespørsel til post@isberget.no

Årets Isbjørn
I forbindelse med siste kamp i år skal vi dele ut Årets Isbjørn til den spilleren som har fått flest stemmer. De som, via SMS, har stemt på TILs beste etter hver kamp er med i juryens vurderinger til å bli med i kvalifiseringen til avstemmingen for årets hedersutmerkelse. Mer informasjon kommer senere.

Årets isbjørn 2017: Gjermund Åsen

Sesongavslutning
Lørdag 1.desember har vi booket Alfheim for å holde årsavslutning, kall det gjerne Isbergets julebord. Det blir salg av mat, drikke, lodd og mange av de tradisjonelle aktiviteter for Isberget. Hold av datoen, så kommer påmelding og informasjon senere.