Etter forsmedelig tap sist søndag er Tromsø IL der ingen av oss ønsket å skulle være. Supporterne er forbannet, frustrert og skuffet. Uten at det er noen trøst er nok også både spiller- og trenergruppa og alle som er interessert i Tromsø IL også skuffet.

Nå er det tre kamper igjen, det er ni poeng å kjempe om. De poengene vil Isberget være med å støtte GUTAN om å ta.

På mandagens styremøte i Isberget var selvfølgelig tabellsituasjonen tema. Vi har sett ett lag i år som har svingt veldig i prestasjonene, som har spilt opp mot glitrende i kamp til det mer begredelige.

Det vi har sett er at spillerne er trent til å klare 120 minutt mot antatt topplag i Norge. Selv om vi tapte kvartfinalen så var de fleste enige om at laget fremsto med å spille underholdende fotball og målsjanser helt til sluttminuttene.

Vi opplever at det mentale svikter når det spilles mot antatt like motstandere. Vi savner humøret og spillegleden som skal til for å få utløst den riktige energien. Nå skal vi passe oss for å påstå at vi er fotballeksperter men vi har tro på at de 11 som er på banen er godt trent og har fotballferdigheter til å spille gode kamper. Vi mener det svikter i det mentale – dette er noe trenerne og spillegruppa må jobbe knallhardt med de neste kampene.

Styret i Isberget mener det må bli en skikkelig gjennomgang rett etter årets sesong. Vi som supporterklubb må kunne komme med våre inntrykk og observasjoner i en slik gjennomgang.

Mange bruker sosiale medier til utløp av sin frustrasjon. Det er lov å være forbannet og skuffet men vi ber innstendig om nettvett når det koker som værst.

For å få utløp for supporternes frustrasjoner, utenom sosiale medier, blir det medlemsmøte torsdag 20.oktober kl 17:00 på Rogers.

Vi gir oss ikke!

Heia TIL!