Foto: nettavisen.no (Ned Alley, NTB scanpix)

1) Tromsø viser at det er mye mental styrke i laget. Når alt så håpløst ut stod Gutan fram og hjalp hverandre i krigen. Stor prestasjon å snu en bortekamp på denne måten. Det skjedde mye rart i første del av førsteomgang, men ermene ble bretta opp og TIL vågde å spille eget spill.

2) Mikael Norø Ingebrigtsen fortsetter å være giftig i angrepsspillet for TIL. Skapte Gutan sin første målsjanse i oppgjøret og var den som satte inn laget sin første scoring i Eliteserien 2019.

3) Daniel Berntsen trives veldig godt mot Ranheim. Fulgte opp fjorårets to scoringer på samme sted med to målgivende i denne kampen, og det er akkurat like verdigfullt for oss med rødt og hvitt hjerte. I tillegg var dette en kamp som betydde mer for begge lagene, og da er jo naturligvis ekstra deilig og betydningsfullt.

4) TIL heva seg betraktelig når været klarna opp. Nok en gang kom det scoring mot når snøen lavde ned, men det betyr ingenting når man snur kampen etterpå.  Beviste at man ønsker å spille med tempo, og Simo hadde lagt opp en mye mer direkte strategiplan enn hva tilfellet har vært mange ganger tidligere. Det skaper håp når man viser at man har flere strenger å spille på.

5) Treningskamper er treningskamper, og det er først når sesongen er i gang at poengene deles ut. Resultatet i dette oppgjøret var viktigere enn i alle treningskampene til sammen, og når Onni Valakari steg fram og ble matchvinner på overtid sørga han for at det ble tre poeng med hjem i bagasjen nordover på det mest underholdende vis.