Fra og med 16 Juni ble det tillatt med opp til 200 tilskuere på fotballkamper.

I forbindelse med treningskampen mellom Tromsø og Stjørdals/Blink søndag 21 Juni har Isberget 3 billetter tilgjengelig som klubben har gitt oss.

Ønsker du å gå på kamp førstkommende søndag?

Medlemmer av Isberget som ønsker årets første besøk på Alfheim kan sende sms eller ringe til fungerende leder i Isberget, Karin Mikalsen på telefonnummer 9521 5336 innen klokka 1500 i dag Torsdag den 18 Juni. Medlemskap i Isberget er ett krav for å få billett. Er du ikke medlem i Isberget vil TIL ha egen loddtrekning på billetter for sesongkortinneholdere.

Er det mer enn 3 personer som ønsker billetter vil det bli foretatt loddtrekning mellom de som har kontaktet oss. Om du får billett vil du bli kontaktet torsdags kveld eller fredag formiddag, da vil vi kunne gi mer informasjon om inngang etc på Alfheim.

Merk at det er krav om registrering av hvem som er på kamp og TIL vil ha lister på hvem som er påmeldt. Fullt navn og telefonummer er påkrevd i henhold til smittevernsregler. Det betyr at billetten ikke kan gis bort til noen andre ettersom ditt navn står på inngangslista til TIL.

Billettinformasjon for seriespillet vil komme foran hver hjemmekamp framover. For bortekamper vil ikke TIL eller Isberget ha billetter inntil videre tilgjengelig ettersom bortesupportere for øyeblikket ikke er tillatt.

For styret:

Arne J Johnsen