Sesongen er godt i gang og det er gledelig at så mange vil på kamp i denne merkelige sesongen.

Fortsatt er det slik at TIL kun får ha totalt 200 mennesker inne på kampene og at Isberget kun får 5 billetter til hver kamp. De siste to hjemmekampene har det dukket opp ekstra billetter, blant annet fra Sparebanken Nord-Norge, men fra neste hjemmekamp er det slik at kun 5 medlemmer i Isberget vil få tilgang.

Styret i Isberget har fordelt billettene slik at 2 fra styret vil kunne gå på kamp og at vi lodder ut 3 billetter til medlemmene våre. Det vil rulleres innad i styret hvem som skal på kamp på samme måte som det også vil rulleres på hvilken av medlemmene som får komme seg på Alfheim. Vi håper selvsagt at det vil dukker opp ekstra billetter som vi kan fordele til medlemsmassen slik at flest mulig vil få med seg kamper.

Er du interesert i å gå på kamp de neste ukene, da gjør du følgende:

Send sms/ring til leder Karin Mikalsen på telefonnummer 9521 5336 eller send epost på karinmikalsen34@gmail.com

Billetter vil bli trukket noen dager før kampen og du vil få beskjed av Karin om du har fått billett.

Merk følgende: Medlemskap i Isberget er ett krav, det skal selvsagt synges og heies på stadion som alltid. Du må og oppgi telefonnummer og epostadresse da TIL iht smittvernsprotokoll skal ha dette. TIL sender billett på epost eller du får den på TicketCO om du har konto der. Billettene står i ditt navn og den kan ikke gis bort til andre.

For styret:

Arne J Johnsen