I 2019 ble det ikke avslutningsfest eller julebord etter sesongen – vi hadde vel alle behov for å få nederlaget på avstand.  Men nå må vi se fremover.

Isberget inviterer til årsfest lørdag 15.februar på Tribune vest, Alfheim stadion kl 19:00 for Isberget, frivillige og seniorklubben i Tromsø IL. Medlem under 18 kan også delta.

Menyen; Biff stroganoff, Lasagne eller Tapas. Inkludert velkomstdrikk og en enhet drikke til maten vil dette koste kr 200,- pr person.

Påmelding på sms, messenger eller muntlig til Rita Hemmingsen innen torsdag 6.februar. Mobilnummeret er 416 27 449. Her må det også opplyses hvilken rett som ønskes.

Under årsmøte blir det loddsalg og quiz med flotte premier og du skal ikke se bort fra at det blir utdelt noen spesielle diplomer i tillegg.

I baren garanterer vi lave priser på brus, te, kaffe, øl, cider og vin.

Musikken står Marius Brynjulfsen for.

Forny medlemskapet om du ikke allerede har gjort det. Det vil bli sendt ut faktura i det nærmeste for de som vil vente med betaling. Vi anbefaler at kontingenten legges inn som fast årlig trekk i nettbanken.

Frem til lørdag 15.februar er det tilbud på sesongkort på Felt A inkludert medlemskap i Isberget til kr 1000,-  Kjøp sesongkortet ved å bruke denne linken Etter kampanjeperioden sjekker vi ut hvem som har kjøpt sesongkort og vil utstede medlemskort for de det gjelder.