Søndag 6.november kl 18 er avspark på årets siste kamp i Tippeligaen.

Forrige bortekamp med ett poeng opplevdes som seier. Ikke fordi vi er fornøyd med ett poeng men fordi GUTAN viste spilleglede og samspill. Dette har manglet i mange kamper i år. Da vårsesongen var spilt hadde vi bedre statistikk enn på samme tid i fjor. Da hadde mange supportere et håp om at vi ikke skulle havne i sumpa. Vi supportere har savnet spillegleden, ikke minst på Alfheim. Men vi gir oss ikke. Vi støtte GUTAN helt inn.

6.november er siste hjemmekamp i Tippeligaen, ja absolutt siste, ettersom navnet tippeligaen ikke skal brukes som navn på øverste divisjon til neste år.

isbjoernI forbindelse med kampen på søndag skal Isberget dele ut Årets Isbjørn til den spilleren som supporterne har stemt frem som TIL’s beste i år.

Vi har tidligere annonsert reisestøtte til medlemmer som har reisekostnader til kampen. Her kan det fortsatt søkes til post@isberget.no og vi kan tildele inntil kr 800,- pr medlem.

På forrige bortekamp fikk medlemmer gratis buss tur retur Oslo – Sarpsborg, i tillegg fikk alle gratis inngang til kampen. Stemninga på stadion var upåklagelig. Vi håper at stemninga på Alfheim blir elektrisk og at vi kan forlate stadion i forvisning om at vi også til neste år spiller i øverste divisjon.

Søndag spilles altså siste kamp og vi inviterer alle supportere til Rogers der Nils-Einar står for live-musikken og fyrer opp supporterne til kamp.

rogersMedlemmer av Isberget kan også sikre seg gratis inngang til Alfheim stadion. Vi har 30 billetter til Felt A som kan forhåndsbestilles men Må hentes på Rogers på kampdag. Isbergets Morta vil være på plass fra kl 15. Han selger utvalgt supporterutstyr og deler ut gratis inngangsbillett, (en billett pr medlem). Ha med medlemskort. Forhåndsbestilling kan gjøres til Morta på mobil 410 08 214.

Rogers takker alle trofaste for årets sesong og tilbyr gratis buss til Alfheim. Vi er glade for å ha en slik samlingsplass som også gir litt igjen. Merk også at det er Rogers som har dekket live-musikk til hjemmekampene også i år.

Gjennom isbergets avtale med Rogers har vi fått tilbud der alle som fremviser medlemskort får 15% rabatt hos Pinocchio. På søndag tilbyr vi pizza fra Pinocchio for kr 50,- pr person. Vi har valgt ut 5 bestselgere fra menyen som kan bli levert Rogers ca 15:45. Meld deg interessert til Alf Edvard på mobilnr 995 68 595 før lørdag kl 18. Du kan velge mellom Aurora Bolaris, Pizza Fabio, Pepperoni, Campagnola eller Barbecue (bbq).

Vi gir oss ikke – Vi knaille t – Heia TIL !