Vi viste at Synnøve var syk, vi visste at Synnøve måtte måle krefter mot kreften, men vi visste at Synnøve er sterk.

Våre minner fra Synnøves tid i Isberget er mange. Vi opplevde tidlig Synnøve som raus og omsorgsfull og ville at alle rundt henne skulle ha det bra!

Det var ei stjerna som kom inn i rommet, både før kamp men også med stort engasjement under kamp, på Alfheim og på bortekamper for Tromsø IL.

Ja, ei stjerne med turbo. Turbo både i kjeftamentet og i aktivitet.

Selv om hun ikke bodde i byen kunne det av og til se ut som hun gjorde det likevel. Altså ei aktiv dame også når hun ble innvalgt i isbergets styre.

Hun var ei av de som tok initiativ til å utvikle klubben, til å vise at supporterklubben gjorde en ekstra innsats for klubben vi alle er glade i.

Da Isberget begynte å kåre TILs beste etter hver kamp var det Synnøve som sto for utdeling av diplom til spillerne. Turboen var på og hun ble også en ressurs og hjalp til for å gjøre lunsjen til GUTAN dag før kamp til det lille ekstra. Selv om hun var syk og måtte tilpasse noe av sin aktivitet så var hun tilstede, i alle fall i forslag og positiv holdning.

I den senere tiden kunne vi lese hennes oppdateringer på sosiale medier om sine turer for kreftbehandling, også da var hun direkte og roste eller kom med skarp kritikk. Akkurat slik vi kjente henne på tribuna, på møter og på reiser.

Ei stjerne har sluknet men minner og lyset vil vi ha med videre.

Ei mamma, bestemor og venn måtte gi slipp, hun hadde ikke krefter til å kjempe i mot og trakk sin siste pust lørdag 26.september.
Vi føler med tapet og forsøker å leve i hennes ånd!

Medlemmer i Isberget