Luke 17

Foto: matoppskrift.no (Rosemarie Rodriguez)

Luke 17 er åpen en dag på etterskudd på grunn av en glipp. Merk derfor svaret ditt med Luke 17 på slutten av meldinga når du sender svar. Dersom du svarer rett er du med i trekninga om bilflagg med TIL- logo, og du får selvfølgelig lodd i trekninga av sesongkort for Eliteserien 2019 på Alfheim. Gutan grisebanka Vålerenga i årets seriekamp på Alfheim.

Hvem sørga for TIL sine scoringer når VIF ble banka 3-0?
Alternativ 1: Kent-Are Antonsen, Simen Wangberg og Daniel Berntsen
Alternativ 2: Runar Espejord, Lasse Nilsen og Kent-Are Antonsen
Alternativ 3: Gjermund Åsen, Runar Espejord og Christian Landu Landu

For å delta i konkurransen sender du sms til 2030 med kodeord Isberget og nummeret til riktig svaralternativ. Husk mellomrom mellom kodeord og svaret. Merk med Luke 17 på slutten. Pris per sms er kr 5,-. Du kan svare så mange ganger du vil. Lykke TIL!

Luke 18
Tilion har ankommet sitt siste feriested på langturen sin. I den anledninga ønsker han å gi bort en Isberget- sekk til en av dere som klarer å se hvor han har sendt reisekort fra. Som vanlig får du også lodd i trekninga av sesongkort for Eliteserien 2019 på nydelige Alfheim Stadion.

Hvor er Tilion på besøk denne gangen?
Alternativ 1: Edinburgh
Alternativ 2: London
Alternativ 3: Oslo

For å delta i konkurransen sender du sms til 2030 med kodeord Isberget og nummeret til riktig svaralternativ. Husk mellomrom mellom kodeord og svaret. Pris per sms er kr 5,-. Du kan svare så mange ganger du vil. Lykke TIL!