Informasjon om Isbergets adventskalender

 

I år som i fjor skal Isberget kjøre på med adventskalender fra 1. til 24. desember. Som tidligere år vil det også i 2020 være ett nytt spørsmål hver dag, og også denne gangen vil det være flere svaralternativer der det ene svaret er korrekt.

Du kan svare så mange ganger du vil og får ett lodd per riktige svar til trekninga om dagspremiene.

Dagsvinnere blir offentliggjort etter 5 dager.

I år har vi 2 hovedpremier som trekkes i romjula, disse er sesongkort 2021 eller drakt. I tillegg trekker vi 2 som får gratis medlemskap for 2021. Nytt av året er at vi trekker en ukevinner den 8.16. og 24. som får ett flaggstang flagg eller drakt i premie. Dagspremie vil være munnbind m/10 filter, jubileums t-skjorte eller skjerf.

For å være med i hovedtrekninga, må man ha svart riktig på minst 12 forskjellige luker, man får da ett lodd for hvert riktig svar man har.

For å svare sender du sms til 2030 med kodeord Isberget og tallet til riktig svaralternativ. Er for eksempel fasiten 2: Per Mathias Høgmo skriver du Isberget 2 i meldinga og sender den til 2030. Så enkelt er det. Kim Roar Lindberg  står for trekninga av vinnere. Morten Svendsen, Alf Edvard Masternes og Susanne Kristensen har laget spørsmål og Karin Mikalsen står for publisering og deling på Facebook. Masse lykke til, folkens!